Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Plaats een advertentie

 

€ 349.00

3 daagse Labyrint Reizen Frankrijk

  • straatnaam: Westvlietweg 10
  • Plaatsnaam: 2491 EA
  • Provincie: Zuid-Holland
  • Land: Nederland
  • Postcode: 2491 EA
  • Geplaatst: september 1, 2015 12:06 pm
  • Verloopt op: Deze advertentie is vervallen
3 daagse Labyrint Reizen Frankrijk
DSCN7100

Omschrijving

Labyrint Reizen 2015

De Spiegelkamer en Triade Travel hebben wederom de handen in elkaar geslagen en zijn tot een mooie samenwerking gekomen. Dit keer zijn het de Labyrint Reizen die zij hebben samengesteld.
TIjdens de diverse reizen en reisjes bezoeken we die labyrinten waarvan wij ervaren hebben dat ze een uitstekend hulpmiddel zijn om te komen tot verandering, inzichten of meer ervaren dan wel voelen. Dit zijn zowel labyrinten in Nederland als in Frankrijk.

Wat is een Labyrint?
Een labyrint is een symbool dat al duizenden jaren oud is. Het is gelopen door mensen in vele tijdperken, culturele en religieuze tradities. Er zijn rituelen in gevierd van verschillende aard en betekenis.
Er zijn veel labyrint vormen, de bekendste is het klassieke labyrint dat overal ter wereld gevonden wordt.Daarnaast bestaan er nog vele andere vormen, oude en moderne.
Het labyrint is een ruimte waaraan je je kunt toevertrouwen. Als je je laat leiden door het pad kom je vanzelf in het midden terecht. Al slingerend kom je meerdere malen om het centrum heen, je ziet het steeds liggen en je weet dat jij er uiteindelijk zult komen. Soms denk je er bijna te zijn en dan ben je er opeens weer ver van verwijderd. Het wordt dan ook vaak gezien als symbool voor je levensweg. Het labyrint leent zich dan ook uitstekend om even je hoofd leeg te maken en rust te vinden. Het is een vorm van (loop)meditatie.

Ook dit keer hebben wij er weer voor gekozen om van de geeigende paden af te wijken. Het labyrint van Amiens is een uitstekend te lopen labyrint en de energie in deze kerk leent zich bij uitstek als vervolg op de bijzondere energie van St. Quentin. Er is dus, net als bij alle andere reizen, een opbouw in de energie. Daarnaast is het op deze 2 plaatsen minder druk én minder ver reizen, dan bij het bekendste labyrint van Frankrijk, namelijk de Kathedraal van Chartes.
Wij zijn bekend met de energie van Chartres en wat ons betreft doet de mooie energie van Amiens niet onder voor het meest bekende Labyrint van Frankrijk

Op 4 mei 2015 is het de wereld Labyrint dag. De wereld Labyrint dag is in het leven geroepen door “The Labyrinth Society”. Deze dag is bedoeld om mensen te informeren en enthousiast te maken voor de labyrinten. Triade Travel start nét iets eerder, namelijk tijdens het lange weekend van 2,3 en 4 mei 2015, waarbij we bij elke driedaagse met een thema (dit kan ook je eigen thema zijn) gaan werken.

De equinox van 2015 valt op 20 maart, en wij hebben hier op aansluitend de drie daagse Labyrint reis gepland. De maan zal zich dan in het teken Ram bevinden. Dat kan inhouden dat je voor jezelf opzoek kunt gaan naar iets blijvends.Dit kan op zich al een hele zoektocht zijn. Het lopen van het labyrint is een mooie manier om eens op een andere manier te voelen, te kijken of te ervaren en nog even niet overhaast ( de Ram houdt vooral van grote stappen gauw thuis) te gaan handelen.
Het labyrint van Amiens kan je op de 22ste maart, met de maan in Stier, behulpzaam zijn om datgene wat bij jou de dag hiervoor naar boven is gekomen te laten beklijven of te laten materialiseren.

Voor informatie, prijzen en leveringsvoorwaarden kun je terecht op www.triadetravel.nl

Advertentie referentie ID: 47454197840b8744

     

1404 Totaal aantal views, 2 vandaag

  

Gesponsorde links

Je moet ingelogd zijn om een vraag te stellen over deze advertentie.

gtag('config', 'UA-133574335-1');