Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Plaats een advertentie

 

€ 739.00

Coaching Retraite Heel je Hart

  • straatnaam: Schartzberg 10
  • Plaatsnaam: Seiwerath zuid Eifel, 1 uur vanuit Maastricht
  • Provincie: Overige
  • Land: Duitsland
  • Postcode: 54597
  • Geplaatst: januari 31, 2013 1:27 pm
  • Verloopt op: Deze advertentie is vervallen
Coaching Retraite Heel je Hart

Omschrijving

11 – 15 februari 2013 in Landgoed Hindeheuvel.
aanmelden: www.spirituelereizen.be

Heb jij behoefte om de dingen die je Hart dwars zitten op te ruimen, zodat jij ook weer kan genieten en blij kan zijn? ‘Heel je Hart’ is een verdiepende retraite waarin jij alle ruimte krijgt voor jouw proces. Om je hart te helen heb je liefde en ruimte nodig. De ruimte die jij nodig hebt mag je deze week innemen!

Afwisselend gaan we de stilte of de dynamiek in. Het spel van naar binnen en naar buiten bewegen. Stilte om met aandacht te luisteren en te voelen wat je hart te zeggen en nodig heeft.

Om je Hart wakker te maken en te begrijpen, nodigt Diana je uit om de dynamiek in te gaan. De dynamiek van expressie door middel van klanken, schilderen, een gedicht schrijven, dansen, meditatie, wandelen, een beeld maken, de natuur ervaren.
Naast deze werkvormen zul je persoonlijk gecoacht worden in jouw proces. We besteden uitgebreid aandacht aan familieopstellingen die jou zullen helpen jouw situatie beter in te zien en te veranderen. Je mag dan ook een persoonlijke sessie verwachten binnen de groep.

Diana is in staat om zich energetisch af te stemmen op jou en dat doet zij ondermeer door soundhealings toe te passen, waardoor jij dieper in jezelf kan komen. Doordat jij dieper in jezelf komt, kun je duidelijk voelen wat jij nodig hebt om jouw hart te helen. Deze heling werkt zo sterk door dat het je ook gaat helpen om weer helder te zien en te voelen. Vanuit deze helderheid ben je in staat nieuwe keuzes te maken.

Om je te helpen met nieuwe keuzes te maken werken we ook concreet met het ‘Nu’ moment. Het is belangrijk dat je uiteindelijk uitkomt bij jouw kracht, zodat je ook daadwerkelijk veranderingen door kunt zetten in jezelf en in jouw situatie.
Dus: door de optimale aandacht en het vakkundig inzicht van Diana kan jij na de retraite ook werkelijk als een vrijer mens door het leven gaan.

Advertentie referentie ID: 559510a6fd495b4a

   

1405 Totaal aantal views, 1 vandaag

  

Gesponsorde links

Geef een reply

U moet ingelogd zijn om te reageren.

Je moet ingelogd zijn om een vraag te stellen over deze advertentie.

Informatie over de adverteerder

  • Geplaatst door: retraites
  • Lid sinds: januari 31, 2013

Andere aanbiedingen geplaatst door retraites

Laatste items geplaatst door retraites »

Populaire avertenties van vandaag

gtag('config', 'UA-133574335-1');