Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Plaats een advertentie

 

€ 6.95

DE PLANT GROEIWIJZER – 200 unieke geïllustreerde groeischema’s voor vaste planten, heesters, klimplanten en bomen

  • straatnaam: Drapeniersdonk 317
  • Plaatsnaam: Apeldoorn
  • Provincie: Gelderland
  • Land: Nederland
  • Postcode: 7326 AL
  • Geplaatst: augustus 12, 2014 10:00 am
  • Verloopt op: Deze advertentie is vervallen
DE PLANT GROEIWIJZER – 200 unieke geïllustreerde groeischema’s voor vaste planten, heesters, klimplanten en bomen

Omschrijving

Caroline Boisset. DE PLANT GROEIWIJZER – 200 unieke geillustreerde groeischema’s voor vaste planten, heesters, klimplanten en bomen -, 192 blz., geillustreerd in kleur, glossarium, bibliografie, register, hardcover, 2e druk, Thieme/Tirion, Baarn, 1993. Een perfect (als nieuw) exemplaar van deze zeer interessante en praktische uitgave! Verzending per post na ontvangst betaling. Verzendkosten koper.
De Plantgroeiwijzer is een uniek en praktisch handboek voor de tuinier om de ontwikkeling van een tuin te plannen vanaf de aanleg tot volle wasdom.
Meer dan 200 verklarende schema’s in kleur tonen de groeistadia (hoogte of breedte al naar gelang de soort) van populaire tuinplanten over een bepaalde periode. De groeischema’s laten niet alleen zien hoe groot een plant zal worden binnen een bepaald tijdsbestek na de aanplant, maar ook hoe de plant in ieder seizoen er uit zal zien – zoals het blad, de bloei of vruchtvorming, maar vooral ook de habitus van de plant. Tevens wordt uitleg met praktische adviezen gegeven over de natuurlijke omgeving, het planten, het snoeien en de verzorging.
De auteur geeft ook aanbevelingen voor alternatieve soorten en cultivars met soortgelijke of contrasterende groeiprofielen.
De plantengroeiwijzer geeft informatie over meer dan 500 planten en laat door middel van 50 schitterende kleurenfoto’s ook individuele planten close-up zien. KLo1.11

Advertentie referentie ID: 68353e9e4deca7b1

    

1372 Totaal aantal views, 1 vandaag

  

Gesponsorde links

Je moet ingelogd zijn om een vraag te stellen over deze advertentie.

gtag('config', 'UA-133574335-1');