Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Plaats een advertentie

 

€ 80,000.00

ecologisch en zelfvoorzienend wonen met gelijkgezinden

  • straatnaam: Moulin de Riotte
  • Plaatsnaam: Serécourt
  • Provincie: Overige
  • Land: Frankrijk
  • Postcode: 88320
  • Geplaatst: maart 6, 2015 9:14 pm
  • Verloopt op: Deze advertentie is vervallen
ecologisch en zelfvoorzienend wonen met gelijkgezinden
IMG_1566 (800x600)IMG_1551

Omschrijving

Heb je zin om ecologisch en zelfvoorzienend te wonen samen met andere gelijkgezinden, in een prachtige omgeving in de Franse Vogezen en heb je de mogelijkheid om te investeren op praktisch en financieel gebied? Dan is dit misschien een kans voor jou/jullie !?
Wij zijn mede-eigenaar van een heel mooi gevarieerd terrein van 8ha met daarop een gebouw van een oude watermolen. Het is gelegen in Serécourt, op 1,5 km van het dorpje zelf, richting Tigécourt. In de buurt vindt je de stadjes, Lamarche, Vittel, Contrexeville en Bourbonnes les Bains. Serécourt ligt op 470km van Antwerpen.
Door het terrein loopt een riviertje. Het terrein heeft verschillende microklimaten. Het omvat onder andere ook een waterput, een loofbos, een weiland van 4 ha, een steengroeve en een zelfaangeplante boomgaard met appel-, pruimenbomen en bessenstruiken, Het gebouw, een oude filature de laine(wolspinnerij), is momenteel ingedeeld tot 3 woonruimten van rond de 130m2, waarvan er 2 al voor een groot deel verbouwd zijn. Andere indelingen zijn nog mogelijk.
Dit terrein heeft alles om zelfvoorzienend te leven.
Eigen drinkwater uit een waterput, een riviertje dat nooit droog staat, een groot bos met beuken en eiken, een eigen boomgaard, een weiland om te hooien,een zeer goed geïsoleerde woning met massakachel, met cuisinière op hout die zorgt voor warm water en om te koken of bakken, mogelijkheid voor zonnepaneel-instalatie op batterijen of op waterkracht, mogelijkheid camping à la ferme, ….
Voor de prijs van 80000 euro wordt u voor de helft aandeelhouder van dit terrein en de grotendeels gerenoveerde watermolen. De andere helft van de aandelen is van de familie Pauner, een gezin met 3 kinderen. In samenwerking met hen, kan u dit project verder tot stand brengen.
Er is de mogelijkheid om met meerdere gezinnen daar te gaan wonen.

meer info sam.lieve@gmail.com
0032 (0)471 555 279

Advertentie referentie ID: 97653d419de5dbde

    

6155 Totaal aantal views, 1 vandaag

  

Gesponsorde links

Geef een reply

U moet ingelogd zijn om te reageren.

Je moet ingelogd zijn om een vraag te stellen over deze advertentie.

Informatie over de adverteerder

  • Geplaatst door: Schramme
  • Lid sinds: februari 26, 2013

Andere aanbiedingen geplaatst door Schramme

Laatste items geplaatst door Schramme »

Populaire avertenties van vandaag

gtag('config', 'UA-133574335-1');