Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Plaats een advertentie

 

€ 155,000.00

Groot multifunctioneel huis op terrein van 8 ha met riviertje in de Franse Vogezen

  • Plaatsnaam: Vosselaar
  • Provincie: Groningen
  • Land: Nederland
  • Postcode: 2350
  • Geplaatst: juli 22, 2015 11:37 pm
  • Verloopt op: Deze advertentie is vervallen
Groot multifunctioneel huis op terrein van 8 ha met riviertje in de Franse Vogezen

Omschrijving

Het gaat om een heel gevarieerd terrein van 8 ha. Het heeft verschillende hoogteverschillen en microklimaten en er loopt een riviertje door. Het omvat onder andere ook een waterput, een loofbos, een weiland van 4 ha, een steengroeve en een zelf aangeplante boomgaard met appel-, pruimenbomen en bessenstruiken …
Het gebouw, een oude “filature de laine” (wolspinnerij), is ingedeeld tot 3 woonruimten van ongeveer 130m², waarvan er 2 al voor een groot deel verbouwd zijn.
Woning 1 en 2 zijn al voor een groot deel af. Daarbij is gekozen voor ecologische uitgangspunten. Bedoeling is om hier op termijn zo veel mogelijk zelfvoorzienend zijn.
Van woning 2 is het gelijkvloerse deel (+/- 70 m²) al ingericht met gebruik van ecologische materialen. Het omvat een open keuken met berging en toiletruimte, een leefruimte en een trap om naar boven te gaan. Het water wordt verwarmd via een cuisinière waar een boiler van 200 liter op aangesloten is. Er is ook een massakachel waarmee je met weinig hout op koude dagen de hele woning aangenaam kan verwarmen. Grote raampartijen zorgen voor zeer veel lichtinval. 
Een privé tuin aansluitend achter de woning moet nog verder vorm krijgen. 

Woning 3 is nog ruwbouw.Verder zijn er nog enkele gemeenschappelijke ruimten, zoals onder andere een schuur en 2 andere ruimtes met vele mogelijkheden. Hier zou bijvoorbeeld een gîte of chambre d’hôtes) gemaakt kunnen worden. Op het terrein zelf is meer dan voldoende ruimte om een kleine camping, outdoor bedrijf of iets anders te beginnen. De omgeving leent zich uitstekend voor toerisme en Vittel en Contrexeville, bekend als kuuroorden, liggen op 25km.
De huidige eigenaren kunnen het project tot hun spijt niet voltooien en bieden het daarom te koop aan. Het is een buitenkans voor ondernemende mensen die graag in Frankrijk willen gaan wonen en daar iets op willen bouwen, eventueel in groep. De vraagprijs is 155.000 euro.

Advertentie referentie ID: 46555b00bff4e424

1340 Totaal aantal views, 1 vandaag

  

Gesponsorde links

Je moet ingelogd zijn om een vraag te stellen over deze advertentie.

Informatie over de adverteerder

  • Geplaatst door: Schramme
  • Lid sinds: februari 26, 2013

Andere aanbiedingen geplaatst door Schramme

Laatste items geplaatst door Schramme »

gtag('config', 'UA-133574335-1');