Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Plaats een advertentie

 

 

Terra Natura; Communicatie tussen mens en paard

  • Plaatsnaam: Vries
  • Provincie: Overige
  • Land: Nederland
  • Postcode: 9480AA
  • Geplaatst: juni 11, 2015 9:04 am
  • Verloopt op: Deze advertentie is vervallen
Terra Natura; Communicatie tussen mens en paard
Samira-17-10-2010-Zeegse-342366

Omschrijving

Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in het omgaan met paarden op een natuurlijke en ongedwongen manier. Terra Natura biedt met EquiLibretraining een bijzondere en zeer uitgebreide manier van natuurlijk omgaan met paarden aan. De werkwijze is geschikt voor iedereen die interesse heeft voor samenwerking tussen mens en paard op basis van wederzijds vertrouwen, communicatie en natuurlijk leiderschap.

Maar wat houdt de Equilibretraining nou precies in?

De EquiLibre Training is een dynamische, intuïtieve werkwijze die zich richt op bewustwording en ontwikkeling van mensen en paarden. In deze training staat het natuurlijke, authentieke gedrag van paarden centraal. Paarden zijn zeer intuïtieve dieren en voelen elkaar feilloos aan, maar hebben ook de kwaliteit om andere diersoorten, waaronder de mens, heel precies te kunnen ‘lezen’. Je eigen balans, spierspanning, mentale instelling en emoties – al deze dingen hebben invloed op hoe een paard op jou reageert. Het paard spiegelt als het ware jou waardoor ze je helpen bewust te worden van jezelf.

In onze cursussen en trainingen leren we je de taal van paarden beter te begrijpen en zelf begrijpelijker te worden. Door middel van ervaringsgerichte oefeningen maken we je bewust van hoe groot de invloed van je gedrag en je lichaamstaal is op de reacties van een paard. In onze trainingen onderzoeken we hoe je je communicatie met paarden kunt verfijnen door ze aan te spreken op hun natuurlijke lichaamstaal. We verdiepen ons in de psychische wereld van paarden en welke elementen daarvan essentieel zijn voor een heldere samenwerking tussen mens en paard. We besteden ruime aandacht aan het naar buiten brengen van je natuurlijke kwaliteiten, het ontwikkelen van je intuïtie, leren aanvoelen wat er nodig is, en vooral aan het je bewuster maken van je lichaamstaal en wat je daarmee communiceert naar het paard toe. Het stimuleert je om vanuit je eigen natuurlijk kracht en balans te handelen.

De EquiLibre Training is geen vastomlijnde methode. We werken niet vanuit controle, dwang, conditionering of een vastgelegd stappenplan, maar leren je hoe je op zoek kunt gaan naar wat er voor ieder paard afzonderlijk nodig is. Hierdoor ontstaat er een ‘dynamische’ communicatie tussen mens en paard.

Terra Natura geeft diverse cursussen op het gebied van grondwerk en rijden, seminars, workshops, opleidingen en bedrijfstrainingen.

Meer informatie over onze activiteiten is te verkrijgen op het telefoonnummer: 06 – 36 000 725, per email op info@terra-natura.nl of via de website: www.terra-natura.nl

Tot ziens!

Advertentie referentie ID: 67850fd648c7093c

    

2526 Totaal aantal views, 1 vandaag

  

Gesponsorde links

Geef een reply

U moet ingelogd zijn om te reageren.

Je moet ingelogd zijn om een vraag te stellen over deze advertentie.

Informatie over de adverteerder

Andere aanbiedingen geplaatst door terra natura

  • Geen andere advertenties van deze poster gevonden.
Laatste items geplaatst door terra natura »

gtag('config', 'UA-133574335-1');