Welkom, bezoeker! [ Registreer | Loginrss

Plaats een advertentie

 

€ 1,299.00

Zennergi – Centrum voor Bewustzijn & Ontwikkeling – Detox Reis Lanzarote

  • straatnaam: Brugstraat 30
  • Plaatsnaam: Bilzen
  • Provincie: Limburg
  • Land: Belgie
  • Postcode: 3740
  • Geplaatst: mei 19, 2016 4:40 pm
  • Verloopt op: Deze advertentie is vervallen
Zennergi – Centrum voor Bewustzijn & Ontwikkeling – Detox Reis Lanzarote

Omschrijving

Ervaar de kracht van Mind & Body Detox op het fascinerende eiland Lanzarote. Omringd door vulkanen en puur natuur biedt deze retraite een nieuwe start voor een stralende en optimale gezondheid!
Data: 12 – 19 november 2016

Goed nieuws: Detox-time!
Gelukkig reinigt het lichaam zichzelf continue, al zal onze Detox-kuur dit natuurlijke proces een handje helpen. Neutraliseer en verwijder afvalstoffen uit je bloedbanen, vetcellen, vezels en organen en ervaar een krachtige boost in je gezondheid. Zowel op fysiek als emotioneel vlak ondergaat je lichaam een helend proces en dit in een prachtige omgeving omringd door zee en vulkanen.

Detox Programma: What to expect?
Voor, – Namiddag & Avond: Dagelijks een afwisseld programma van Yoga, Meditatievormen en rituelen samen met de mogelijkheid tot het verkennen van de meest bijzondere en rustgevende plekjes van Lanzarote. Het is net de juiste balans tussen inspanning en ontspanning die een optimale integratie bevordert tijdens een reiniging.

Bijvoorbeeld:
Dag 2:
Ochtend: Kundalini Yoga sessie
Voormiddag: Ontbijt & Meditatievormen
Namiddag: Lunch & Verkenning van het betoverende bergachtige Noorden van Lanzarote (Vallei van de 1000 palmbomen en panoramisch uitzichtpunt op het eiland “La Graciosa”)
Avond: Diner & Sjamanistisch Avondritueel
Dag 5:
Ochtend: Actieve Osho Meditatie
Voormiddag: Ontbijt & Breath Walk (wandelmeditatie) langs de vulkanen
Namiddag: Lunch & Ontspanning in Casa Amatista gevolgd door afternoon Yoga sessie & Oneness avondritueel.
Avond: Diner en ontspanning

Een goede voorbereiding ondersteunt een juiste reiniging. Voor de reis begint werken we naar een optimale conditie toe om met een gezonde basis de detox reis te starten. Na een individueel consult starten we reeds een persoonlijk programma om mogelijke tekorten aan te vullen.
Tijdens de Detox-week creëren we de optimale rustgevende omstandigheden en activiteiten om je stelselmatig in een diepere detoxfase te brengen. Onze Chef de Cuisine Francesca, oprichtster van “The Love Soup, Natural Food Company” draagt met de juiste biologisch culinaire ondersteuning bij aan een geslaagde reiniging.
Na de Detox op Lanzarote volgt een programma voor integratie op lange termijn.

Wie zijn wij?
Samen hebben Eva & Michael “Zennergi”, een Centrum voor Bewustzijn & Zelfontwikkeling gecreëerd in hartje Bilzen waar ze samen met andere (internationale) trainers een divers programma aanbieden voor mensen die willen groeien in lichaam en geest.
Eva is als voeding & lifestyle coach, sound healer en ook als dochter van Noord-Amerikaans Indiaans Stamhoofd “Dancing Thunder” een bijzondere bron van inspiratie. Tijdens deze Detox week deelt ze haar kennis en inzichten vanuit haar eeuwenoude traditie.
Als wereldreiziger bezocht Michael de afgelopen 10 jaar meer dan 45 landen, werkte hij 5 jaar in het internationale toerisme en woonde hij gedurende 1 jaar op Lanzarote. Als Kundalini Yoga leraar & Oneness Trainer inspireert hij iedereen op “een innerlijke reis naar meer gezondheid en vitaliteit”.

Uniek vulkanisch landschap
Het landschap van Lanzarote nodigt uit om te reinigen. Laat je inspireren door het rotsachtige golvende landschap omringd door zee, vulkanen en wijnvlaktes. Water, Wind, Aarde en Vuur komen allemaal tot leven en worden deel van je persoonlijke proces op dit magische eiland.

Advertentie referentie ID: 758573dcf7b4ff22

    

1238 Totaal aantal views, 1 vandaag

  

Gesponsorde links

Je moet ingelogd zijn om een vraag te stellen over deze advertentie.

Informatie over de adverteerder

  • Geplaatst door: zennergi
  • Lid sinds: mei 12, 2016

Andere aanbiedingen geplaatst door zennergi

Laatste items geplaatst door zennergi »

Populaire avertenties van vandaag

gtag('config', 'UA-133574335-1');